Vacature bijbaan huishoudelijke hulp

Functie: medewerker huishoudelijke hulp

Regio: Apeldoorn en omgeving

Uren per week: in overleg

Salaris: € 11,68 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd

Ben jij bezig met je studie en wil je graag een gemakkelijk te combineren bijbaan? Ben je sociaal, heb je een luisterend oor en weet je waar mensen behoefte aan hebben?  Dan is het werk in huishoudelijk hulp wellicht wel iets voor jou!

 

Bij Su International Zorg staat het welbevinden van mensen, ongeacht cultuur, religie of overtuiging centraal. Wij zijn  een dynamische organisatie, die volop in beweging en ontwikkeling is. Zo heeft Su International Zorg een multiculturele doelgroep. Wij verlenen onze cliënten zorg die kwalitatief goed, liefdevol en persoonsgericht is en wij vinden welzijn erg belangrijk.

Wat ga je doen?

Als bijbaan in de huishoudelijke hulp zorg jij dat de ouderen en hulpbehoevende een fijn en schoon thuis hebben. Je helpt jouw cliënten met huishoudelijke taken zoals schoonmaken, stofzuigen en wassen. Je vind het niet erg om hard te werken en  vindt het daarnaast ook nog eens gezellig om een gesprekje te voeren met de cliënten. Jij zorgt ervoor dat de leefomgeving van de cliënt er weer schoon en netjes uitziet. Medewerker huishoudelijke hulp is meer dan alleen schoonmaken. Je komt bij mensen thuis die vaak eenzaam zijn en die paar uur per week ben je vaak hun steun en toeverlaat. Uiteraard sta je er nooit alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op je collega’s of op je leidinggevende. Werktijden variëren van ma t/m vr. tussen 09.00 en 14.00 uur en worden in overleg met jou gepland.

Functie-eisen:

  • Je bent minimaal 18 jaar,
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je bent sociaal en je wilt graag iets betekenen voor je mede mens;
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en beschikt over eigenvervoer.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT;
  • Mogelijkheid tot opleidings- en doorgroeimogelijkheden en deel te nemen aan vak gerelateerde activiteiten;
  • Bijdrage in de pensioensopbouw;
  • Een enthousiast en betrokken team van collega’s met regelmatig bedrijfsuitjes;
  • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer bij een reisafstand vanaf 10 kilometer;
  • Korting op je zorgverzekering.

Ben jij enthousiast geworden?

We ontvangen graag je CV en een korte motivatie via mail naar hrm@suinternational.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via (055) 522 00 22 of stuur een mail.