Onze Missie 

Bij Su International Zorg staat het welzijn van elk individu centraal, ongeacht cultuur, religie of overtuiging. Wij streven ernaar om de meest cliëntgerichte, slagvaardige en betrouwbare zorgaanbieder te zijn in Apeldoorn, Deventer en omliggende gemeentes. Door onze kernwaarden van betrokkenheid, betrouwbaarheid, ondernemingsgeest en vakbekwaamheid te integreren in al onze activiteiten, willen we een vertrouwd gezicht worden in de wijken. Daarnaast streven we naar constructieve samenwerkingen met andere zorgaanbieders om de zorg en het welzijn van onze cliënten continu te verbeteren. Onze diensten omvatten onder andere opvang voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen (AMV), ontmoetingsplekken voor buurtbewoners, en dagbesteding voor diverse doelgroepen.

Onze Visie

Onze visie is om een toonaangevende rol te spelen in het welzijn en de zorg van mensen met een niet-westerse migrantenachtergrond in Apeldoorn, Deventer en de omliggende gemeentes. Wij streven ernaar om de eerste keuze te zijn voor cliënten die op zoek zijn naar zorg die respectvol, gepersonaliseerd en cultureel sensitief is.

We willen een gemeenschap creëren waar iedereen, ongeacht achtergrond, zich ondersteund en gehoord voelt. Door innovatie, samenwerking en voortdurende professionalisering, willen we een toonaangevende zorgverlener zijn die niet alleen voldoet aan de behoeften van onze cliënten, maar deze overtreft. Onze ambitie is om een omgeving te bieden waarin mensen kunnen groeien, hun zelfstandigheid behouden en volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving. Met een vastberaden inzet voor kwaliteit, empathie en deskundigheid, bouwen we aan een toekomst waarin zorg en welzijn hand in hand gaan, met een onwrikbare focus op het welzijn en de rechten van onze cliënten.