Ontmoeting

Ontmoetingsplek ’t Vogelnest

Ontmoetingsplek ‘t Vogelnest staat in het vogelkwartier in Apeldoorn Zuid. Deze ontmoetingsplek heeft van alles te bieden, leuke activiteiten, dagbesteding voor vrouwen, warme maaltijden om samen te eten, spreekuren, zelfredzaamheidslessen en nog veel meer. Uiteraard kunt u hier ook gewoon terecht voor gezellig samen een kop koffie drinken.

* Dit is een locatie waar professionele begeleiding aanwezig is vanuit de lichamelijke en verstandelijke gehandicaptenzorg en mensen met migratieachtergrond/cultuursensitieve zorg.

Programma van Su International

- Dagbesteding vrouwen

Een ontmoetingsmiddag met een heerlijk kopje koffie. Hier kunt u samen met elkaar gaan kletsen over van alles of niets. Naast de koffiemiddag is er gelegenheid om op een creatieve manier met elkaar samen te zijn. Hierbij kunt u denken aan creatieve activiteiten zoals knutselen, breien, haken, tekenen, bloemschikken en kaarten maken.

  • Iedere maandag, dinsdag en donderdag van 13:00 – 17:00 uur.
  • Prijs: 0,50 cent.
- Eetcafé

Gezellig met elkaar koken en eten, daarna samen een spelletje doen of even bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee.

  • Iedere maandag van 16:00 – 19:00 uur.
  • Prijs: 4,00 euro.
- Zelfredzaamheidslessen vrouwen

Bent u de Nederlandse taal niet voldoende machtig? Durft u niet te spreken? Ondervindt u problemen in het opstellen van een CV/sollicitatiebrief? Of wilt u wegwijs worden in de sociale kaart van de gemeente Apeldoorn of gewoon aan andere persoonlijke ontwikkelingsdoelen werken? Dan zijn deze lessen zeker geschikt voor u.

  • Iedere woensdag van 09:30 – 12:30 uur.
  • Prijs: 1,00 euro.

Voor inhoudelijke vragen mail naar: ontmoeting@suinternational.nl
Voor een breed activiteitenaanbod zie de site: ontmoetelkaarinapeldoorn.nl