Ontmoeting

Philadwars

Het bruisende middelpunt in het centrum van Apeldoorn! Waar iedereen welkom is voor een praatje, een luisterend oor, koffie, gezellige maaltijden, creativiteit of een van de vele andere activiteiten. Een plek voor iedereen, jong, oud, alleenstaand, gezond, lichamelijke en/of geestelijke beperking, Nederlander, medelander, werk of geen werk. Of het u nu voor de wind gaat of niet. U bent van harte welkom!

* Philadwars is een locatie waar professionele begeleiding aanwezig is vanuit de lichamelijke, verstandelijke gehandicaptenzorg, NAH, mensen met migratieachtergrond/cultuursensitieve zorg en de psychiatrie.

Programma van Su International

- Ontmoeting

Een ontmoetingsmiddag met een heerlijk kopje koffie voor alle buurtbewoners. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee andere bewoners uit de buurt ontmoeten en kletsen over van alles of niets. Naast de koffiemiddag is er ook mogelijkheden om mee te doen aan spelletjes zoals yahtzee, mens erger je niet en dobbelspel.

  • Iedere dinsdag, donderdag en vrijdag 13:30 – 16:30 uur.
  • Prijs koffie: 0,50 cent.
- Eetcafé

Gezellig met elkaar eten, daarna samen een spelletje doen of even bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee.

  • Iedere vrijdagavond van 16:00 – 20:00 uur.
  • Prijs: 4,00 euro.

Voor inhoudelijke vragen mail naar: ontmoeting@suinternational.nl
Voor een breed activiteitenaanbod zie de site: ontmoetelkaarinapeldoorn.nl

Op dit moment zijn de ontmoetingsplekken i.v.m. corona beperkt open. Hierdoor kunnen niet alle activiteiten doorgang vinden en niet alle deelnemers tegelijk komen. Anders zijn er teveel mensen op de Basisontmoetingsplek. Neem daarom altijd eerst telefonisch of digitaal contact op met de Basisontmoetingsplek alvorens u de locatie wil bezoeken.