Ontmoeting

De Basisontmoetingsplekken

ALGEMEEN/ De ontmoetingsplekken

Apeldoorn heeft in alle wijken één of meerdere ontmoetingsplekken. Iedereen kan dagelijks bij deze ontmoetingsplekken binnenwandelen voor bijvoorbeeld een kopje koffie, een gezellig gesprek of om deel te nemen aan sportieve of creatieve activiteit. Naast een gewoon bezoekje, kunnen mensen ook met een hulpvraag terecht. Want op iedere ontmoetingsplek wordt door professionals advies en ondersteuning aangeboden. Deze professionals staan daar klaar om te helpen met het invullen van formulieren, het lezen van ingewikkelde brieven of persoonlijke vragen over het dagelijks leven te Basisontmoetingsplekken hebben als doel erbij aan te dragen dat mensen mee kunnen doen in de maatschappij. Dit is één van de belangrijkste uitgangspunt, waar wij uiteraard ook naar streven!

Su International Zorg & de Basisontmoetingsplekken

Su International Zorg is als organisatie nauw betrokken bij acht Basisontmoetingsplekken. Bovendien zijn wij bij twee Basis ontmoetingsplekken tevens penvoerder: De Groene Hoven en Mandala & +Punt Orden.

Waar wij als organisatie in de wijken werkzaam zijn kunt u zien in deze tabel. Per wijk staat beschreven welke activiteiten beschikbaar zijn. Bent u geïnteresseerd in één van deze activiteiten of wilt u meer informatie opdoen, neem dan contact op via mail: ontmoeting@suinternational.nl.