Over ons

Welkom bij SU International

Su International Zorg is opgericht in 2009 te Apeldoorn. Su International Zorg is ontstaan vanuit de behoefte van cliënten met allochtone achtergrond en een tekort in de zorg. Door haar cliënten centraal te stellen en een passende persoonlijke zorg aan te bieden aan de cliënten is Su International Zorg gegroeid in een korte tijd. Momenteel is Su International Zorg actief in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle

Doelgroep en regio

Sinds de oprichting van Su International Zorg heeft de organisatie zich bezig gehouden met het centraal stellen van cliënten en het bieden van passende en persoonlijke zorg aan cliënten met een niet-Westerse migranten achtergrond.

De doelgroep van Su International Zorg
Su International Zorg richt zich op cliënten met een niet-Westers migranten achtergrond, die om wat voor reden dan ook behoefte hebben aan persoonlijke en passende zorg. Enkele doelgroepen waar Su International Zorg zich op richt, zijn Turkse, Marokkaanse, Afghaanse, Arabische, Eritrees en/of Somalische achtergrond.

De werkgebied van Su International Zorg
Door het centraal stellen van cliënten en het bieden van passende en persoonlijke zorg, is Su International Zorg in enkele jaren uitgegroeid tot een organisatie met een groot bereik. Zo is Su International Zorg op dit moment onder andere actief in Apeldoorn, Deventer, Epe, Brummen, Heerde, Hattem, Olst-Wijhe Voorst, Zutphen, Lochem, Zwolle en Amersfoort.