Voor gemeenten

Gemeentes

Als gemeente wilt u uw inwoners de best passende zorg op de juiste plek bieden. Su International Zorg biedt cultuursensitieve zorg voor de kwetsbare doelgroep van kinderen tot ouderen complexe cultuursensitieve zorgvragen. We zijn er voor cliënten met een hulpvraag, van laag tot hoog complexiteit. Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen terecht bij jeugd afdeling van Su . Boven de 18 kan terecht bij onze Wmo begeleiding afdeling van Su.

Bij Su International Zorg behandelen we kinderen en volwassenen zoveel mogelijk thuis, zo kort mogelijk door efficiënt en effectief te werken, gesterkt door de specialistische kennis van onze professionals en voortbouwend op innovatie, ervaring en onderzoek. Kinderen krijgen de beste begeleiding en ouders krijgen inzicht in hoe ze kunnen omgaan met de problematiek. Zo krijgen de kinderen betere toekomstkansen en kunnen zij weer meedoen in de maatschappij.

Regio's

Su International Zorg heeft contracten met vijf gemeentelijke regio’s: Gelderland, Overijsel, Twente, Foodvalley, en Achterhoekse gemeenten.

Staat uw regio/gemeente er niet bij, maar wilt u alsnog gebruik maken van de diensten van Su International Zorg, vaak is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met een van onze Coordinatoren, die helpen u verder.

Wilt u (overleggen over) verwijzen?
Bekijk de informatie over verwijzen

Vragen over facturatie, toewijzingen, productcodes e.d.?
Bel 055 5220022 of mail zorgadministratie@suinternational.nl

Vragen over zorgcontractering?
Bel 055 5220022 of mail inkoop@suinternational.nl