Kwaliteits- en beleidsmedewerker

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het kwaliteitsbeleid van Su International Zorg en ben jij analytisch sterk en resultaatgericht? Wacht dan niet langer, dit is je kans! Kom werken als Kwaliteits- en beleidsmedewerker bij Su International Zorg!

Dit ga je doen als Kwaliteits- en beleidsmedewerker bij Su International Zorg:

In de functie van Kwaliteits- en beleidsmedewerker adviseer en ondersteun je het management en het bestuur bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het kwaliteitsbeleid binnen Su International Zorg. Je maakt een vast onderdeel uit van het MT-team (Management Team) en bent een belangrijke schakel in het vertalen van wet- en regelgeving, beroeps- en veldnormen naar de organisatieprocessen. Jij bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het kwaliteitsbeleid op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Je signaleert knelpunten die voortvloeien uit audits en klachten- en MIC-registratie en maakt op basis hiervan probleemanalyses om vervolgens verbetervoorstellen te kunnen doen. Je volgt relevante ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid binnen de VVT zorg, jeugd- zorg en GGZ en beoordeelt deze op consequenties voor Su International Zorg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, actualiseren en beheren van kwaliteitsdocumenten. Je rapporteert aan het bestuur. Verder ben je verantwoordelijk vanuit jouw rol voor de lopende contracten bij de zorgverzekeraars, gemeenten en het zorgkantoor en draag je daar zorg voor m.b.t. verlenging en verantwoording van onze contracten.

Als Beleidsmedewerker Kwaliteitszorg bij u International Zorg heb je een veelzijdige en uitdagende functie met een goede mix van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Ben jij de Beleidsmedewerker Kwaliteitszorg die wij zoeken?

Kwaliteit betekent voor Su International Zorg continu, samen werken aan leren en verbeteren van goede en veilige zorg. Jij bent een ervaren beleidsmedewerker die uitblinkt in het ontwikkelen en vertalen van kwaliteitsbeleid naar uitvoering in de zorg met als doel het bevorderen van het lerend vermogen om de kwaliteit van zorg continu te verbeteren. Hierbij dient de volledige PDCA-cyclus centraal te staan, waarbij ruimte is voor evaluatie en verbeteren.

Je beschikt over een afgeronde relevante hbo opleiding. Tevens heb je drie tot vijf jaar ervaring op het gebied van kwaliteitsbeleid en -management (bij voorkeur in de ouderenzorg) en je kennis van de wet- en regelgeving is actueel. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het overdragen, uitdragen en opstellen van beleidsadviezen.

Deze functie past perfect bij jou als je:

  • Initiatiefrijk en creatief bent en van afwisseling houdt;
  • Makkelijk verbinding weet te maken op verschillende niveaus binnen de organisatie;
  • Alert en punctueel bent en systematisch en gestructureerd werkt en denkt;
  • Analytisch vermogen hebt;
  • Vanzelfsprekend integer bent;

Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze vacature.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als Kwaliteits- en beleidsmedewerker binnen Su International Zorg vragen veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een contract van een jaar. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek.

De functie is in afwachting van de functiewaardering voorlopig ingedeeld in FWG 50, conform de cao VVT. Dit vullen we aan met:

  • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
  • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;

Nieuwsgierig geworden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien.

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag je CV, voorzien van een korte motivatie en salarisindicatie. Dan mag je van ons verwachten dat we binnen drie werkdagen contact met jou opnemen. Het selectiegesprek plannen we graag in overleg met jou. Je persoonsgegevens die je met ons deelt, worden zorgvuldig behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Nog geen reactie gehad of heb je vragen over de vacature of werkwijze van Su International Zorg?

Neem dan gerust contact op met ons via (055) 522 00 22 of mail naar hrm@suintenational.nl