Ontmoeting

+Punt Orden

Een bruisende huiskamer van de buurt, waar buurtbewoners gezellig samen koffie drinken of meedoen aan activiteiten. Veel activiteiten worden hier ook door de buurtbewoners zelf georganiseerd. Daarnaast kunnen buurtbewoners het +Punt ook gebruiken als vergaderruimte, repetitieruimte of als muziekstudio.

Heeft u behoefte om samen met andere iets te ondernemen? Om er gewoon eens op uit te gaan? Of kent u mensen die zich eenzaam voelen en graag wat meer sociale activiteiten willen hebben? Dan is deze laagdrempelige ontmoetingsplek wellicht wat u zoekt. In het +Punt Orden is van alles te doen! Zowel mensen met als zonder beperking zijn bij ons van harte welkom.

* Dit is een locatie waar professionele begeleiding aanwezig is vanuit de lichamelijke en verstandelijke gehandicaptenzorg en mensen met migratieachtergrond/cultuursensitieve zorg.

Programma van Su International

- Formulierenspreekuur met een maatschappelijk werker,
- Eetcafé
- Yoga

Heeft u vragen bij uw formulieren en brieven kom dan langs bij het spreekuur van Su International Zorg. Wij helpen u verder onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • Iedere dinsdagmiddag 13:00 – 17:00 uur.
  • Gratis.

Gezellig met elkaar eten, daarna samen een spelletje doen of even bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee.

  • Iedere dinsdagavond van 16:00 – 20:00 uur.
  • Prijs: 4,00 euro.

Heerlijk innerlijk tot rust komen.

  • Iedere vrijdagochtend van 09:30 – 10:30 uur en van 11:00 – 12:00 uur.
  • Prijs: 1,00 euro.

Voor inhoudelijke vragen mail naar: ontmoeting@suinternational.nl
Voor een breed activiteitenaanbod zie de site: ontmoetelkaarinapeldoorn.nl

Op dit moment zijn de ontmoetingsplekken i.v.m. corona beperkt open. Hierdoor kunnen niet alle activiteiten doorgang vinden en niet alle deelnemers tegelijk komen. Anders zijn er teveel mensen op de Basisontmoetingsplek. Neem daarom altijd eerst telefonisch of digitaal contact op met de Basisontmoetingsplek alvorens u de locatie wil bezoeken.