Verpleging

Het aanbieden van persoonlijke en professionele verpleging is één van de specialiteiten van Su International Zorg. Zo kunt u bij ons terecht voor professionele en individuele verpleging in verband met een somatische of psychogeriatrische aandoening of een lichamelijke handicap. Hierbij richten wij ons altijd op het herstel van de aandoening of het voorkomen van het verergeren van de aandoening.

De verpleging van Su International Zorg

Onder de verpleging van Su International Zorg vallen diverse diensten, zoals:

  • Wondverzorging
  • Het geven van injecties of het aanbieden van een specifieke uitleg om u te leren om uzelf te injecteren.
  • Het bieden van begeleiding bij ernstige ziektes.
  • Het inbrengen van maagsondes.
  • Het inbrengen van katheters.
  • Het toedienen van zuurstof.

Bovenstaande diensten zijn slechts een indicatie van ons totale dienstenpakket met betrekking tot persoonlijke en professionele verzorging. Wilt u gebruik maken van verzorgingsdiensten die niet in bovenstaande opsomming benoemd worden? Neem dan contact op met Su International Zorg om uw behoefte aan ons kenbaar te maken.

Afhankelijk van uw wensen, behoeften en thuissituatie, kunt u bij Su International Zorg aangeven hoe vaak u onze hulp nodig heeft. Dit kan eens per week zijn, maar ook meerdere keren per week indien u hier behoefte aan heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verzorging van Su International Zorg? Neem dan contact op met de Su International Zorglijn via het telefoonnummer 055-5220022. U kunt zowel contact met ons opnemen als u zelf gebruik wil maken van onze diensten als wanneer u iemand kent die professionele verpleging nodig heeft.