24-uurs alarmopvolging

Een alarm om uw hals of pols lijkt misschien overdreven, maar snelle actie kan veel onnodige narigheid voorkomen. Met één druk op de knop roept u hulp in. Bijvoorbeeld als u opeens duizelig wordt of als u gevallen bent. Bent u in de buurt van het kastje van het alarm (dat staat gewoonlijk in de woonkamer), dan kunt u ook direct praten met de persoon die uw alarmoproep ontvangt. Maar dit hoeft niet. Op de knop drukken is genoeg. Op elk uur van de dag zorgen we dan snel voor hulp. Zeker als u alleen woont is dat een gerust stellend idee, ook voor uw familie.

Zorgmensen of mantelzorgers oproepen

U kunt zelf kiezen wie u met een druk op de knop wilt waarschuwen. Als uw noodoproep terechtkomt bij de professionele zorg verleners van de Su International/Zorgmensen weet u zeker dat u snel hulp krijgt. U kunt er ook voor kiezen om met de drukknop familieleden of andere mantelzorgers te waarschuwen. Het is dan wel belangrijk dat zij binnen een half uur bij u thuis kunnen zijn.

Toegang tot uw woning

De mensen die u komen helpen, moeten natuurlijk wel toegang hebben tot uw woning. Als u kiest voor hulp door de Su International/Zorgmensen, vragen wij u een huissleutel. In overleg met u is het ook mogelijk dat wij het slot van uw voordeur gratis vervangen door

een veilig cilinderslot waarvoor wij een speciale noodsleutel hebben. Dat heeft als voordeel dat onze mensen altijd de juiste sleutel bij zich hebben, zodat ze altijd naar binnen kunnen en er geen vertraging optreedt.

Wat kost het?

De onderstaande bedragen gelden voor 2015:

  • Eenmalige aansluitkosten van € 62,30.
  • Heeft u een indicatie voor persoonlijke verzorging door Su International/Zorgmensen, dan volstaat een abonnement van €16,10 per maand.
  • Zonder zo’n indicatie betaalt u €31,70 per maand voor maximaal zes oproepen per jaar. U kunt ook kiezen voor een abonnement van €16,50 en de Zorgmensen per oproep betalen (€51,40) of mantelzorgers oproepen.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Su International Zorg 055-5220022