Ontmoeting

+ Punt Gentiaan

+Punt Gentiaan is een ontmoetingsplek in de wijk Zevenhuizen en is dagelijks geopend. U kunt terecht voor een kopje koffie of thee, een warme maaltijd, hulp bij formulieren invullen, zelfredzaamheidslessen en nog veel meer. Elkaar ontmoeten staat hierbij centraal. +Punt Gentiaan is ook de huisvesting van scoutinggroep Moorrees.

* Dit is een locatie waar professionele begeleiding aanwezig is vanuit de lichamelijke en verstandelijke gehandicaptenzorg en mensen met migratieachtergrond/cultuursensitieve zorg.

Programma van Su International

- Zelfredzaamheidslessen

Bent u de Nederlandse taal niet voldoende machtig? Durft u niet te spreken? Ondervindt u problemen in het opstellen van een CV/sollicitatiebrief? Of wilt u wegwijs worden in de sociale kaart van de gemeente Apeldoorn of gewoon aan andere persoonlijke ontwikkelingsdoelen werken? Dan zijn deze lessen zeker geschikt voor u.

  • Iedere maandag van 12:30 – 16:00 uur.
  • Prijs: 1,00 euro.
- Eetcafé

Gezellig met elkaar koken en eten, daarna samen een spelletje doen of even bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee.

  • Iedere maandag en woensdag van 16:00 – 20:00 uur.
  • Prijs: 4,00 euro.
- Koffieochtend vrouwen
- Formulierenspreekuur met een maatschappelijk werker

Gezellig met elkaar eten, daarna samen een spelletje doen of even bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee.

  • Iedere vrijdag van 10:30 – 12:30 uur.
  • Prijs: 0,50 cent.

Heeft u vragen bij uw formulieren en brieven kom dan langs bij het spreekuur van Su International Zorg. Denk hierbij aan het vertalen van brieven, aanvragen van kwijtscheldingen/toeslagen/individuele inkomenstoeslag/tegemoetkoming eigen risico/etc. Wij helpen u graag verder onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • Iedere vrijdag van 12:00 – 14:00 uur.
  • Prijs: gratis.

Voor inhoudelijke vragen mail naar: ontmoeting@suinternational.nl
Voor een breed activiteitenaanbod zie de site: ontmoetelkaarinapeldoorn.nl

Op dit moment zijn de ontmoetingsplekken i.v.m. corona beperkt open. Hierdoor kunnen niet alle activiteiten doorgang vinden en niet alle deelnemers tegelijk komen. Anders zijn er teveel mensen op de Basisontmoetingsplek. Neem daarom altijd eerst telefonisch of digitaal contact op met de Basisontmoetingsplek alvorens u de locatie wil bezoeken.