Op zoek naar een vliegende start of een volgende stap in je carrière? Bij SU International kun je écht iets betekenen voor een ander en tegelijkertijd werken aan je eigen ontwikkeling.

Wil jij bijdragen aan de goede zorg die wij onze cliënten bieden?

SU International doet er alles aan om je een inspirerende werk- en leeromgeving te bieden. Een omgeving waarin ruimte is om je vaardigheden te ontwikkelen en je werkzaamheden in te vullen.

Je denkt erover om de stap naar SU International te zetten? Solliciteer gerust, we ontmoeten je graag.

Open en eerlijk
Je mag zeker zijn van een betrouwbare sollicitatieprocedure, waarbij de keuze altijd valt op de meest geschikte kandidaat. Op onze beurt gaan we ervan uit dat jij ons eerlijk en volledig informeert. Na je sollicitatie krijg je zo snel mogelijk bericht, ook als je het niet bent geworden. Uiterlijk binnen enkele weken weet je precies waar je aan toe bent.

Nu solliciteren

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn zeer belangrijk voor SU International. Ze geven het leven van onze klanten extra glans en maken meer activiteiten mogelijk. Een praatje, een glimlach, een schouderklopje, de waarde hiervan is niet in geld uit te drukken. Mede door de inzet van vrijwilligers kunnen wij klanten de meerwaarde bieden waar we als Laurens zo trots op zijn.

Word vrijwilliger

Stage
Bij de uitvoering van je stage krijg je persoonlijke begeleiding van een manager. Met je vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Goed om te weten: een succesvol afgeronde stage kán een goede basis voor een loopbaan bij ons zijn.

Word stagiair