Wat is Caren?

Caren is een veilig zorgnetwerk voor iedereen die zorg krijgt of zorg geeft. Met Caren kun je afspraken maken en taken verdelen. Maar ook elkaar op de hoogte houden en contact leggen met de zorgorganisatie. Caren is gratis, snel en handig voor iedereen die te maken heeft met zorg. Of je nu cliënt of patiënt bent, mantelzorger of professioneel zorgverlener.

Hoe werkt Caren?

Op www.carenzorgt.nl maak je eenvoudig je eigen account aan. Gewoon met je eigen emailadres en een wachtwoord dat je zelf kiest. Je krijgt dan meteen een eigen zorgpagina, waar je iedereen kunt uitnodigen die betrokken is bij de zorg. Via deze pagina kun je informatie delen, afspraken maken en berichten sturen naar deze betrokkenen. Wanneer je maar wilt.

Koppel Caren aan Su International Zorg

Het zorgdossier bekijken, weten wanneer de thuishulp langskomt, de rapportage van de verpleging lezen of berichten uitwisselen met je zorgverlener – ook dat kan met Caren. Koppel eenvoudig je zorgpagina aan Su International Zorg via https://suinternational.carenzorgt.nl en start direct met het volgen van je zorgdossier.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Caren. Zij slaat bijvoorbeeld gegevens alleen op in Nederland, op servers die zij zelf beheren. Ook de verbinding van de server naar je computer is beveiligd.