Welkom bij SU International

Su International Zorg is opgericht in 2009 te Apeldoorn. Su International Zorg is ontstaan vanuit de behoefte van cliënten met allochtone achtergrond en een tekort in de zorg. Door haar cliënten centraal te stellen en een passende persoonlijke zorg aan te bieden aan de cliënten is Su International Zorg gegroeid in een korte tijd. Momenteel is Su International Zorg actief in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle

Diensten

Begeleiding
Persoonlijke verzorging
Huishuidelijke hulp
Dagbesteding

Doelgroep en regio

Su International Zorg is in het jaar 2009 opgericht in Apeldoorn. Sinds de oprichting van Su International Zorg heeft de organisatie zich bezig gehouden met het centraal stellen van cliënten en het bieden van passende en persoonlijke zorg aan cliënten met een niet-Westerse migranten achtergrond.

De doelgroep van Su International Zorg

Su International Zorg richt zich op cliënten met een niet-Westers migranten achtergrond, die om wat voor reden dan ook behoefte hebben aan persoonlijke en passende zorg. Enkele doelgroepen waar Su International Zorg zich op richt, zijn Turken, Marokkanen, Afghanen en Somaliërs.

De werkgebied van Su International Zorg

Door het centraal stellen van cliënten en het bieden van passende en persoonlijke zorg, is Su International Zorg in enkele jaren uitgegroeid tot een organisatie met een groot bereik. Zo is Su International Zorg op dit moment onder andere actief in Apeldoorn, Deventer, Epe, Brummen, Heerde, Hattem, Olst-Wijhe Voorst, Zutphen, Lochem, Zwolle en Amersfoort.

Missie

Het is onze missie om mensen te helpen om zo prettig mogelijk oud te worden. Op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van hun eigen mogelijkheden. Het leveren van pure, professionele en eerlijke zorg met daarbij altijd oog houdend voor de mens in zijn geheel is onze passie. Persoonlijke aandacht is onze drijfveer bij het bieden van professionele zorg- en dienstverlening gericht op de cliënt. Wij zijn er voor ouderen van alle culturen, leeftijden en achtergronden.

Het creëren van een thuisgevoel

Wij vinden het niet alleen belangrijk om passende en persoonlijke zorg te verlenen, maar willen bovendien een thuisgevoel te creëren voor zowel onze cliënten als voor onze medewerkers. Dit thuisgevoel ontstaat door de inzet van onze deskundige medewerkers, die zich vanuit hun persoonlijke motivatie inzetten om de cliënten optimaal van dienst te zijn.

Het uitgangspunt van Su International Zorg

Persoonlijke aandacht, het creëren van een thuisgevoel en het steeds weer verbeteren van onze zorg en de bijbehorende dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel.

Visie

Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor anderen. Ieder mens verdient aandacht, respect en de zorg die hij nodig heeft. Ongeacht cultuur, religie of overtuiging. Bij SU International staat het welbevinden van mensen, onze klanten, centraal.

Su International wil in Apeldoorn en omgeving de meest cliënt(vraag)gerichte, slagvaardige en betrouwbare aanbieder zijn van diensten op het gebied van zorg en welzijn, in relatie tot zelfstandig wonen. In de wijken zal Su International een steeds bekender gezicht worden voor andere zorgaanbieders waarmee naar constructieve samenwerkingen wordt gestreefd.

In al onze contacten en activiteiten zijn de volgende kernwaarden te herkennen: betrokken, betrouwbaar, ondernemend en vakbekwaam.